Ainut asia, jossa tällä hetkellä taidan olla ahkera, on tämän blogin kirjoittaminen. Voin siis olla ylpeä itsestäni, olen ahkera edes jossain. Oikeestaan ei kyl huvittais tätäkää kirjottaa pissivän hamsterin vertaa, mut mitäpä muuta laiska opiskelija tekis? Noh, oon kohta ehkä sentäs lähössä tallille, vaikka nälkä kurnii pötsissä ja kouluhommelit tekemättä ku uusi Jeesus. Minkäs teet ku ei huvita. Saatana ku typottaaki. Sain justiisa novellikokoelman luetuks Hotakaisen Näytän hyvältä ilman paitaa. Ihan hauskaa kieltä, vaikka nuortenkirja onkii. Hyviä oivalluksia nuorista ja vanhoista. Elämästäkii.

Tallilla taas varmaa kauheesti pikku penskoi, niitä aina ilmestyy sinne näin lämpösillä säillä. Talvella siellä näy muita ku vakiratsastajia, siillon siel on paljon kivempaa. Jos ois rahaa ja viitseliäisyyttä ni hankkis kesäks vuokrapollen, sais sit touhuta sen kaa rauhas eikä tarvis paimentaa niitä pikkupaskoja. Veis sen jollekii noist lähistön ravitalleist, auttelis siel tallihommis ja kivaa ois. Ja vitut, jos haluu heppoi ees nähä ni kerjättävä kyytii kavereilta tallille pikkulikkojen kiusattavaks. Kylhä niitten kaa pärjää, tollasel tallil vähän pakkokii, ku nehän (tai siis niitten maksavat vanhemmat) koko paikan pitää pystyssä.

Opettajatkii tosi kaavoihinsa kangistuneita, mitään mistää tajuamattomia tylsiä lörpöttäjiä. Vaikka on niilläkii joskus haukoi juttui. Mun jutut vaa on vissii liian moterneja niille. Ollaanniinku eri aallonpituuksilla. Ei silllä et mulla valittamista olis, täydestä paskanjauhannasta saa kasin vähintää. Kyse on vaa siitä et ne ei ymmärrä ja mä osaan näyttää kiltiltä ja käyttäytyä kiltisti. Selittelykii on ihan hyödyllinen taito, kiltin mainetta on vaikee pitää yllä jos on paljon selittämättömiä poissaoloja. Opettajissa ehkä ärsyttävintä on se typeryys. Ne ei vaa ymmärrä, vaikka miten selittäs. Tunkee vaa kaiken kaavaa ja painaa eteepäi.

Pikkujutut jää häiritsemää ihan vitusti. Vaikka joku väärinkäsitys kokeessa. Hyvä esimerkki tältäpäivälttä: Sain takasin kirjotelman, jonka otsikko oli "Tule jo, Kuolema?" Mitä epäselvää tossa voi olla? Opettaja paran päähän ei voinu mahtuu et Kuolema oli tarkotuksella isolla, koska runoissa, jotka oli aiheena, kuolemasta puhuttiin olevana olentona, jonka nimi siis oli Kuolema. Mut ope vaan ei tajuu. Selittää vaan että ei toi kuitekaa numeroo muuta. No, eipä ollu selityksen pointtikaa ollu numeron muuttumisessa vaan siinä et se jäi häiritsee.

Tosi säälittävää vaa ktistä täällä jostain koulusta, ihan ku yhtää ketää kiinnostas. Seuraavaa kirjotuksee pistän kyl jotain mielenkiintosempaa. vaikka omaks huviksenihan mä tätä kirjotan, miks mun muka pitäis sillon kiinnostavuusseikkoja miettiä. Voi siankorva ku ärsyttää.