En uskalla mennä nukumaa ku pelkään et väsyttää aamulla. Kaheksaa pitääs ehtiä kouluu, mut tasan varmana en ehi. Muuten litsaisin, mut sit en luultavasti sais kurssia, liikaa poissaoloja muka. Ja pöh. Ei mulla oikeesti kovinkaa montaa voi olla... Nyt alko väsyttääki.. Eli varmaan mentävä nukkumaa. Miks sen typerän bilsan tunnin piti pilata muuten niin paska päivä? Voihan argh... No, ehkä mä vääntäydyn sinne, ainahan sitä voi kuunnella musiikkia ja yrittää nukkua... Joo, nyt nukkumaa..

Eiku ne päivän tapahtumat.. Tiivistetysti: En muista niitä. Menkat alko, heräsin aikasin (yhen maissa...), ei ollu krapulaa, katoin Anastasia leffan ja.. Pitkä pätkä tyhjää sekä suihku äsken. 

Pitäs tehä niitä koulujuttujakii.. Ainakii se enkun portfolio loppuu.. Sit oli jotain muutaki muistettavaa, mut ne löytyy varmaan kännykästä... Eikä niillä kyllä oo niin väliäkää.. Jossei sitä muista, se ei oo tärkeetä. Joo, noin sen on mentävä. Onneks on herätyskello soimas.. Se perkeleen opiskelijakorttikii ois vissii haettava.... Jas kuva siihen. Onneks on känny jo nukkumassa ettei voi laittaa muistii.. Teletapit nukkumaan, teletapit nukkumaan.. Joojoo mutsi! Sit pitää huomen yrittää muistaa mennä kentälle hauvan kaa.. ja miettii sitä itsenäistä...  pistepistepiste Ärsyttävää. Mut ei sille voi mitää...Mä haluun sen kitarankii. Onneks kukaa ei lue näitä juttuja. Eihän? Jos joku sattuu lukee, ni voi vaikka kommentoimalla paljastaa ittensä. Hieno suunnitelma.. Erittäin upeee.. Vittu nyt nukkumaa! Moimoi vaa ja nättejä nukkaunia. Hah.